palaa_kuva

Takaisin Vetelin kunnan sivuille

Kirjastokortti ja tunnusluku

Etusivu > Asiakkaana kirjastossa > Kirjastokortti ja tunnusluku


    Jos sinulla on voimassa oleva kortti johonkin Eepos-kimppaan kuuluvaan kirjastoon, et tarvitse vaihtaa korttia, vanha kortti käy hyvin. Tarkista kuitenkin ensimmäistä kertaa asioidessasi, että kaikki yhteystietosi ovat ajantasalla.

    Mikäli korttia ei vielä ole, saat kirjastokortin ja tunnusluvun, kun esität henkilötodistuksen, jossa on valokuva ja henkilötunnus ja täytät asiakkuushakemuksen. Ensimmäinen kortti on maksuton. Sen jälkeen annetusta kortista peritään kolmen euron maksu. Lapsella voi olla oma kirjastokortti. Alle 15-vuotias lapsi tarvitsee korttia varten vastuuhenkilön kirjallisen suostumuksen.

    Tarvitset tunnusluvun esimerkiksi silloin, kun katsot tai uusit lainojasi tai varaat aineistoa Eepos-verkkokirjastossa. Tunnusluvun saat mistä tahansa Eepos-kirjastosta, kun esität kuvallisen henkilötodistuksen.

    Jos yhteystietosi muuttuvat, ilmoita muutoksista kirjastoon. Yhteystietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Osoitetietojen muutokset voi ilmoittaa myös Eepos-verkkokirjaston kautta.