palaa_kuva

Takaisin Vetelin kunnan sivuille

Lehdet ja e-lehdet

Etusivu > Kokoelmat ja tiedonhaku > Lehdet ja e-lehdet


    Vetelin kirjastoon tilataan yli 50 aikakauslehteä ja noin 10 sanomalehteä. Lehtiä voi lainata tai käydä lukemassa kirjastossa.

    Kirjastoon tilataan kattavasti eri alojen aikakauslehtiä, mm. ammattilehtiä, harrastelehtiä ja yleisaikakauslehtiä. Lapsille on lainattavissa ja luettavissa yleisimpiä ja perinteisiä lastenlehtiä, mm. sarjakuvia ja harrastelehtiä. Nuorille tarjolla on mm. harrastelehtiä. Lehtien laina-aika on neljä viikkoa. Uusinta numeroa ei lainata.

    Lehtiluettelossa on kaikki Vetelin kirjastoon tulevat lehdet. Muihin Eepos-kimpan kirjastoihin tulevat lehdet löydät kunkin kirjaston kotisivuilta.

    Tule lukemaan e-lehtiä kirjastoon! Kirjasto on hankkinut asiakkaiden käyttöön myös sähköisiä lehtipalveluita. Palvelu on käytettävissä kirjaston tietokoneilla tai voit käyttää omaa laitettasi kirjaston verkossa. Et tarvitse kirjautumisia. Kotimaisia sanomalehtiä voi lukea osoitteessa epress.fi. Aikakauslehtiä pääset lukemaan osoitteesta emagz.fi

    Aikakauslehtiartikkeleita voi etsiä eri tietokannoista: Artosta löytyy tietoa suomalaisissa aikakauslehdissä olevista artikkeleista, siihen pääsee käsiksi myös kotikoneelta.